Leie av lab­fasiliteter

I4Helse har moderne laboratorie-, simulering- og testfasiliteter til utleie. Hos oss kan du få teste og pilotere e-helse produkter og løsninger. Vi har ulike pakkeløsninger, men legger til rette for dine behov. Ta kontakt for en prat, så gir vi deg et tilbud.

Boligsimulator

Boligsimulator består av to fullt utstyrte leiligheter som inneholder kjøkken, stue, soverom og bad. I tillegg til moderne velferdsteknologi som hev- og senkbare kjøkkenskap og baderomsinnredning er leilighetene utstyrt med lyd- og kameraovervåking. Det er lagt til rette for å utvikle og teste tekniske løsninger som kan brukes i framtidens hjem. Her kan man teste ut alt fra overvåkning og styring med bevegelsessensorer som registrerer om personen har falt om, til trådløs teknologi for styring av hjemmet. Simulatoren er tilknyttet et kontrollrom hvor testing kan observeres. Leilighetene er laget som selvstendige enheter som kan byttes ut. I tillegg til dette har vi også arealer for testing av AR/VR og et undervisningsrom.

Bruksområder

Interaktive testscenarier

Forskning, utdanning og innovasjon

Simulering av digitale pasientforløp

  • Informasjonsflyt
  • Arbeidsflyt
  • Teknologistøtte

Hvorfor

Systematisk analysere forbedrings- potensiale, feil, nye måter å arbeide på, test av ny teknologi i natulige omgivelser

Se deg rundt i boligsimulatoren

Brukertestlaboratoriet

Brukertestlaboratoriet består av to testrom som er utstyrt med lyd- og kameraovervåking. I tilknytning til testrommene har vi et fullt utstyrt kontrollrom hvor brukertestene kan overvåkes.

Bruksområder

Interaktive testscenarier

Forskning, utdanning og innovasjon

Test av teknisk utstyr og brukergrensesnitt

  • Funksjonalitet
  • Grafisk utforming
  • Finne feil
  • Testmiljø: Lyd, lys og hvordan det påvirker testdeltakere

Deltakere

Se deg rundt i brukertestlaboratoriet

Fasilitering, rådgivning og kompetanse­megling

Har du, eller din organisasjon, behov for nye løsninger, ser dere etter nye måter å organisere tjenestene på eller ønsker dere ny kunnskap, kan i4Helse AS være din medspiller.

I4Helse Arena – Workshops, seminarer, møteplass

i4Helse vil være aktuelle og sette aktuelle temaer som angår brukere, ansatte, utviklere og ledere. Har din virksomhet problemstillinger som dere ønsker å belyse, bidrar vi gjerne med å skape et tilrettelagt arrangement sammen med deg.

Omvisninger

Vi tar gjerne imot besøk. Vi ønsker å gi å dere en lærerik omvisning der dere får se eksempler på og høre om hvordan vi kan utvikle morgendagens løsninger i helsevesenet.

Leie av labfasiliteter

I4Helse har moderne laboratorie-, simulering- og testfasiliteter til utleie. I4Helse er et moderne og klimavennlig bygg på 4600 kvm. Vi leier også ut ekstern leverandører som ønsker å teste og pilotere e-helse produkter og løsninger.